Domme blondjes grappen

 Een dom blondje zegt  tegen haar vriendin dat ze al 7kg is verloren. De vriendin begrijpt het niet zo goed want het domme blondje ziet er nog altijd hetzelfde uit. Waardoor haar vriendin vraagt”Dat kan ik goed zien, maar ik zie er niets van.” Het domme blondje antwoordt”Je kan er ook niets van zien, want ik ben ze kwijt.”

  Er staat een dom blondje te wachten aan de bushalte terwijl een agent langs komt
en zegt:”Mevrouw kan ik u ergens met helpen?”
“Ja” zegt het dom blonde”,welke bus moet ik nemen om naar het
gemeentehuis te gaan?”
Waarop de agent antwoordt”dan moet je de 54.”
“Ok” zegt het dom blondje 5u later.
De agent doet weer zijn toer en ziet het dom blondje daar nog altijd
staan en zegt de agent “maar kind toch u zou al lang moeten weg zijn!”
Het dom blondje antwoordt “ik heb er nog maar 50 zien langs gaan!”

Een dom blondje rijdt achter een vrachtwagen aan, en probeert hem uit alle macht te laten stoppen: ze flikkert met haar lichten, zwaait heftig met de armen, toeterd, noem maar op. De vrachtwagenchauffeur reageert niet, maar op een kruispunt moet hij toch stoppen voor de verkeerslichten. Het blondje springt meteen uit haar auto spurt naar de cabine van de vrachtwagen en begint op de deur te kloppen. De chauffeur draait zijn raampje open en het meisje zegt: ‘Meneer, meneer, u bent u lading aan het verliezen!’ Waarop de man: ‘Domme wicht, ik ben zout aan het strooien!

’ Een blondje deed mee aan de vraag voor één miljoen.Ze won de prijs. Haar vriendin vroeg hoe ze dat gedaan had. Het blondje zei: “de vraag was: welke vogel maakt niet zijn eigen nest? Een mus? Een merel? Of een koekoek? Dat was makkelijk. Ik antwoordde de koekoek.” “Ah ja,” zei ze,” iedereen weet toch dat een koekoek in een klok woont

Een blondje zegt tegen haar vriendin: “Ik heb nu eindelijk een cijferslot op mijn kluis. Alle cijfers zijn 5-en maar ik vertel niet in welke volgorde .”

Een getrouwd koppel ligt te slapen, wanneer plots de telefoon gaat om 04:00 in de morgen. De vrouw neemt op (een blondje), even is het stil en dan schreeuwt de blondine opeens: “HOE MOET IK DAT NU VERDORIE WETEN, DAT IS 400 KM HIER VANDAAN” en gooit de telefoon toe. De man vraagt: wie was dat zo vroeg ? Weet ik niet zegt de blondine, een of andere vrouw die vroeg of de kust veilig was!!!

 Een dom blondje gaat de elektrozaak binnen en vraagt aan de verkoper:Mag ik die tv kopen? Die verkoper zegt:Wij verkopen niet aan domme blondjes. De volgende dag komt dat dom blondje terug naar die winkel,maar met haar haar bruin geschilderd en ze vraagt weer aan de verkoper of dat ze die tv mag kopen? En die verkoper zegt: Wij verkopen niet aan domme blondjes. Dat dom blondje zegt: Hoe weet gij eigenlijk dat ik een dom blondje ben? Omdat dat geen tv is maar een microgolf.

Een dom blondje heeft mensen uitgenodigd . en vraagt wat ze moeten drinken.Een van de gasten zegt dat hij niks moet drinken. waarop het blondje naar de keuken gaat en terug komt met een lege fles.

Er staat een dom blondje te wachten aan de bushalte terwijl een agent langs komt en zegt:”Mevrouw kan ik u ergens met helpen?” “Ja” zegt het dom blonde”,welke bus moet ik nemen om naar het gemeentehuis te gaan?” Waarop de agent antwoordt”dan moet je de 54.” “Ok” zegt het dom blondje 5u later. De agent doet weer zijn toer en ziet het dom blondje daar nog altijd staan en zegt de agent “maar kind toch u zou al lang moeten weg zijn!” Het dom blondje antwoordt “ik heb er nog maar 50 zien langs gaan!”